Back office koordinator i teknisk service virksomhed

Kaptajn i koordination og administration

Hos Tech Instrumentering Service søger vi en kollega til en fuldtidsstilling til vores kontor i Højbjerg, Aarhus.

Vores lille service firma har vokseværk, så er serviceplanlægning og kontoradministration en vifte af opgaver du gerne vil arbejde med, og kan mindre praktiske opgaver også være et fint afbræk i hverdagen, så har vi jobbet.

Fra vores kontor i Højbjerg bliver du kaptajnen i vores serviceafdeling, hvor du bliver en del af et vinder Team hvor vi løfter i flok. Med en rolle i serviceafdelingen kommer du sammen med 3 tætte kollegaer, og 10 kollegaer fra søstervirksomheden til at spille en helt central rolle hvor vi kommer til at nyde godt af den dynamik og synergi, der kommer ved at være på kontoret sammen i størstedelen af tiden.

Du har erfaring og gåpåmod i lasten

Du trives i en selvstændig hverdag hvor du ikke behøver at sidde og vente på opgaverne, så din opsøgende samt hjælpsomme facon bidrager til god energi i huset.

Vi møder alle på kontoret med et positivt mindset samt en udadvendt tilgang til dagens udfordringer, og vi er ikke bange for at tage fat på nye opgaver hvor ”samlevejledningen” endnu ikke er lavet. “Vi skal nok få det løst” ligger i vores DNA.

Dine arbejdsopgaver vil i grove træk være at holde ”moderskibet” flydende så vi forstiller os at en del af dinearbejdsopgaver kommer til være:

  • Koordinering af serviceopgaver og support til to kørende teknikere
  • Ordrehåndtering
  • Dokumentstyring
  • Kontakt til kunder og praktikanter
  • Drift af in-house kalibreringsværksted, samt kalibrering af måleinstrumenter.
  • Diverse ad hoc opgaver.

Stillingen kan på sigt udvikle sig til at indeholde andre opgaver efter interesse!

Fleksibilitet og højt til loftet står meget højt på dagsordenen og er også en vigtig del af vores DNA så hvis det giver mening med dine arbejdsopgaver vil der også være mulighed for at arbejde hjemme i mindre omfang.

Hvem er det vi mangler?

Har du en baggrund som f.eks. elektriker, Elektro mekaniker eller har du teknisk snilde, er det måske lige dig vi mangler og har du desuden erfaring med nogle af de nævnte arbejdsopgaver, skal du søge stillingen.

IT er noget vi bruger meget, så kan du bruge Outlook og Excel på et fornuftigt niveau, skal vi nok lære dig resten af vores IT-systemer.

Vi forventer at vores kommende kollega er fleksibel, struktureret og har fokus på ordentlighed, samt besidder rettidig omhu.

Vi er et imødekommende firma hvor vi har det godt, så vi forventer at du også selv bidrager til den gode stemning på kontoret.

Hvem er Tech Instrumentering Service?

Hos Tech Instrumentering Service tilbyder vi en bred vifte af forskellige services samt reparations ydelser indenfor forskellige områder. Vi arbejder med kalibrering af måleinstrumenter i spildevandssektoren, idriftsættelse af fuldautomatiske PH systemer i Pharma branchen og når de ringer fra en boreplatform kommer vi også der.

Tech Instrumentering Service tilbyder stort set al form for service og vedligeholdelse på proces instrumentering, imange forskellige brancher.

Lyder ovenstående som en stilling du kan se dig selv i, eller har du spørgsmål til jobbet er du mere end velkommen til at kontakte Frederik tlf. 3136 3134

Du er også meget velkommen til at sende os din ansøgning samt C.V på jonas@tech.dk så kan det være at vi gerne vil invitere dig en uformel samtale hvis du matcher vores ønsker til en ny kollega.

Få GRATIS rådgivning på +45 87 39 26 00 eller bliv ringet op
Indtast dit telefonnummer og bliv ringet op:
Scroll to Top