Hjem » Om Tech » Vores team

Mød vores team

Vi er en virksomhed med fokus på vores medarbejdere

Det er vores mål at have dygtige og tilfredse medarbejdere, der alle kan hjælpe vores kunder med den rigtige løsning. Vi har en målsætning der hedder “tilfredse medarbejdere og tilfredse kunder” i nævnte rækkefølge.  Dermed sikrer vi vores kunder den bedste hjælp. Vi søger at rådgive vores kunder i brugen af vores udstyr, dette skal udmunde i en højere effektivitet, mindre energi forbrug og bedre udnyttelse af produkterne – hos kunderne.

Alt i alt bedre nøgletal. Dette kan kun ske gennem kvalificeret rådgivning og det er derfor vigtigt for os at firmaet og dets medarbejdere udvikler sig i takt med vores kunders behov.

Vores virksomhed er baseret på vores medarbejdere, derfor sørger vi for, at alle bliver opdateret med det sidste nye fra vores leverandører. De kommer på kurser, træning, efteruddannelse og seminarer inden for alt det sidste nye, der har med deres område at gøre.

Vi forsøger hele tiden at forbedre os selv, vores arbejdsmetoder, service mm. For at gøre dette, arbejder vi efter faste arbejdsrutiner, som hele tiden optimeres. Vi måler og registrer alle hændelser, både de gode og de dårlige. Disse registreringer bruges til at optimere vores arbejde.

Desuden arbejder vi tæt sammen med vores kolleger i TechD og HH Instruments A/S.

 

Kim Andersen

Adm. Direktør & Ekstern Teknisk konsulent

+45 40 70 07 90 / kim@tech.dk

Kim er manden bag Tech Instrumentering. Han startede virksomheden i 2005, og har stille og roligt bygget den op, til det den er i dag. Kim ved alt om kalibrering, flowmåling, niveaumåling osv. Han er typen, der kan gøre svære processer simple og forklare dem, så alle kan forstå hvad der sker. Han elsker at tegne og fortælle, og er virkelig god til det. Han er helt nede på jorden, og kan tale med alle. Han sætter ingen over og ingen under – når du taler med Kim, så er du i øjenhøjde. Når Kim ikke er på arbejde, løber han lange ture, og så nyder han at forkæle familien med god mad. Privat er Kim gift og har to sønner.

Mikkel Sørensen

Intern Teknisk konsulent

+45 40 70 07 97 / mikkel@tech.dk

Mikkel er Techs rygrad. Når der kommer en ordre i hus, tager Mikkel over. Han opretter varen og sikrer, at alle de tekniske detaljer er på plads. Han er kontorets go-to på flere områder, fordi han udover at være teknisk begavet, har været en del af virksomheden i mange år, og har en fuldstændig fantastisk hukommelse. Han samler løse ender op og får ordrerne afsluttet. Privat slapper Mikkel bedst af ved at være i haven eller lave gør-det-selv projekter. Han er gift med Dorte, og sammen har de Mathias på 18 år og Ida på 15 år. 

Thomas Gisselmann

Teknisk konsulent

+45 40 70 07 93 / tg@tech.dk

Thomas er teknisk konsulent og ansvarlig for vores kunder i forsyningsbranchen. Thomas er kundens mand til fingerspidserne. Han er fleksibel, hjælpsom og så lytter han til hvad kunden har behov for. Han vil gøre alt hvad han kan, for at du som kunde er tilfreds og tilpas. Til gengæld skal du lægge øre til hans halvdårlige vittigheder. Thomas hjælper gerne med at afklare hvilken type instrument, du skal bruge for at løse netop din opgave. Han kommer også gerne forbi dig til en kop kaffe og en snak.

Thomas har været i virksomheden siden begyndelsen af 2017. Han er gift med Anne, og sammen har de Liv og Sif på 12 år. Når Thomas ikke er på arbejde eller sammen med familien, går han på jagt, fisker eller løber.  

Christian Schrøder

Selvstændig & Ekstern Teknisk konsulent

+45 40 70 07 91 / christian@tech.dk

Christian har været en del af Tech fra begyndelsen. Han ved alt om instrumentering, blandt andet inden for medicinalbranchen. Derudover er han ansvarlig for Beamex, og de nye tiltag der bliver gjort i forhold til papirløs kalibrering og digitalisering. Han er virkelig en nørd, når det kommer til instrumentering, som han i den grad brænder for. Christian er sådan en man kan regne med, han gør aldrig noget halvt, og skaber god stemning hvor end han er. Privat går han meget gerne på gode restauranter med venner eller familie. Han bor i et hus i Svendborg med sin søn Jamie på 16 år.

Marcus Kragh-Schwarz

Teknisk support

+45 53 56 15 22 / marcus@tech.dk

Vibeke Christensen

Back-office & Fakturering

+45 22 43 84 84 / vibeke@tech.dk

Vibeke er ansvarlig for vores ordreafdeling. Hun begyndte i Tech Instrumentering 1. december 2018, og har mange års erfaring i netop ordrebehandling fra store og små virksomheder. Med Vibeke ved roret sikrer vi, at denne meget vigtige del altid kører professionelt, samtidig med at hun fastholder en struktur og orden på hele back-office delen. Hun taler desuden både tysk og engelsk, så hun er et stærkt kort. Fritiden bliver brugt på familie, hendes søde hund, teaterforestillinger og venner.

Birthe Ingemann

Bogholder

+45 40 70 07 95 / birthe@tech.dk

Birthe har været en del af Tech instrumentering siden 2008. Da hun begyndte i virksomheden, var hun både ordrebehandler, indkøber, bogholder, festudvalget og meget mere. Hun kender med andre ord virksomheden ned i detaljen.  I dag er hun primært bogholder, men ud over at holde styr på økonomien, holder hun meget af at arrangere fester, ture og andet hyggeligt. Når Birthe ikke er på arbejde, passer hun sine to heste, og så er hun meget glad for at være i haven. Hun er stort set selvforsynende i grøntsager om sommeren.

Jacob Marquardt

Grafisk Design & Marketing

+45 24 98 12 76 / jacob@tech.dk

Jacob studerer til dagligt jura på Aarhus universitet på 3. år. Han blev ansat som studiemedhjælper den 1. august 2018. Han er på virksomheden hver mandag, og har ansvaret for den kreative del af vores forretning. Han har haft hovedansvaret for lancering af vores nye hjemmeside og vedligehold heraf. Derudover laver han foldere, brochurer og visitkort. Fritiden bliver brugt på en mountainbike, fodboldholdet, hygge med vennerne og kæresten. 

Frederik Foder Randrup

Maskinmennesker, Erhvervsdykker & medejer af TechD

+45 31 36 31 34 / frederik@tech.dk

Frederik har været en del af Tech Instrumentering siden 2016, hvor han begyndte som studiemedhjælper. I sommeren 2020 færdiggjorde han maskinmesteruddannelsen, og arbejder nu fast på at få virksomheden TechD skudt i gang. Når der er tid til det, løser han serviceopgaver for Tech Instrumentering. Frederik er arbejdsom, og har både store ambitioner og høje forventninger til sig selv. Han er dygtig teknisk og yderst løsningsorienteret. Når Frederik ikke arbejder, nyder han at lave god mad, hygge med sine venner.

Martin Rath Kronholm

Maskinmennesker, Erhvervsdykker & medejer af TechD

+45 20 93 39 09 / martin@tech.dk

Martin kom til Tech Instrumentering som studiemedhjælper i 2016. Han blev færdig som maskinmester i sommeren 2020, og arbejder nu på at starte TechD op. Han har gennem årene løst stort som småt for Tech Instrumentering, og vi har nydt godt af hans hjælpsomhed og fleksibilitet. Når Martin kaster sig over noget, er det med en stor portion passion og ro, hvilket gør ham dedikeret og dygtig teknisk. Privat går Martin på jagt, fisker, bager, laver mad og så nyder livet med sin kæreste. 

Få GRATIS rådgivning på +45 87 39 26 00 eller bliv ringet op
Indtast dit telefonnummer og bliv ringet op:
Scroll til toppen