Tech Instrumentering

Tech er en instrumenterings- og rådgivningsvirksomhed.

Vi forhandler og rådgiver om instrumenter til industrien. Vi repræsenter en række førende internationale firmaer der er specialiseret indenfor netop deres område og vi kan derfor tilbyde løsninger indenfor stort set alle instrumenterings opgaver.

Det er vores mål at have dygtige og tilfredse medarbejdere, der alle kan hjælpe vores kunder med den rigtige løsning. Vi har en målsætning der hedder “tilfredse medarbejdere og tilfredse kunder” i nævnte rækkefølge. Dermed sikrer vi vores kunder den bedste hjælp. Vi søger at rådgive vores kunder i brugen af vores udstyr, dette skal udmunde i en højere effektivitet, mindre energi forbrug og bedre udnyttelse af produkterne – hos kunderne.

Alt i alt bedre nøgletal. Dette kan kun ske gennem kvalificeret rådgivning og det er derfor vigtigt for os at firmaet og dets medarbejdere udvikler sig i takt med vores kunders behov.

Vores virksomhed er baseret på vores medarbejdere, derfor sørger vi for, at alle bliver opdateret med det sidste nye fra vores leverandører. De kommer på kurser, træning, efteruddannelse og seminarer inden for alt det sidste nye, der har med deres område at gøre.

Vi forsøger hele tiden at forbedre os selv, vores arbejdsmetoder, service mm. For at gøre dette, arbejder vi efter faste arbejdsrutiner, som hele tiden optimeres. Vi måler og registrer alle hændelser, både de gode og de dårlige. Disse registreringer bruges til at optimere vores arbejde.

Få personlig gratis rådgivning

Tag en snak med en af vores specialister og få rådgivning om din opgave.
Det er 100% gratis og uforpligtende.

Ring til os på +45 87 39 26 00 eller indtast dit telefonnummer og bliv ringet op.

Få GRATIS rådgivning på +45 87 39 26 00 eller bliv ringet op
Indtast dit telefonnummer og bliv ringet op:
Scroll to Top