Nyheder og artikler

I Tech Instrumentering søger vi altid den nyeste viden inden for instrumentering i industrien. Det gør vi, fordi vi er nørder og drives af viden. Derudover er det essentielt for os, at vi kan tilbyde vores kunder de nyeste og bedste teknologier, så vi kan yde en skarp rådgivning til vores kunder. Derfor er vi altid at finde på relevante messer, hvor vi sammen med vores kolleger vidensdeler, netværker og er nysgerrige på nye tendenser og teknologier. Derudover har vi et tæt samarbejde med vores leverandører, som jævnligt besøger os, lige som vi modtager ny viden hos dem, når de afholder kurser. Vi holder os naturligvis også opdaterede i de relevante magasiner, som vi også selv udgiver artikler for. 

Her på siden kan du derfor finde de artikler, vi har udgivet i magasiner. Samtidig kan du finde nyheder og de videoer, vi jævnligt bringer fra de opgaver, vi er på, eller når vi har fået et produkt vi bare må vise jer med det samme. Du kan og læse om nye agentur, nye tendenser eller teknologier i industrien. Det kan også være, at vi kan præsentere dig for nye eller forbedrede instrumenter.

Vil du gerne opdateres på nye produkter, tendenser, teknologier eller andet spændende, så kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev. Det kommer ca. fire gange om året, og vi holder det altid relevant og skarpt. Du er også velkommen til at følge os på LinkedIn  eller på vores Facebook side. Disse opdateres jævnligt.

Få GRATIS rådgivning på +45 87 39 26 00 eller bliv ringet op
Indtast dit telefonnummer og bliv ringet op:
Scroll to Top