Ledige stillinger

Ordrebehandler søges til Tech Instrumentering ApS, 8270 Højbjerg

 

 Om stillingen

Stillingen bygger på to ben – nemlig ordrebehandling og lettere kontoropgaver.

 

  • Ordre håndtering, bestilling af varer, lave tilbud, sende OB, opfølgning på leverandør mm.
  • Tjekke og pakke vare der kommer fra leverandører
  • Almindeligt kontor arbejde der kan komme
  • Fakturering når der er brug for det. Ferie, sygdom osv.
  • Hjælpe til med nyt CRM system

 

Hvem søger vi

Drømmescenariet for os er at finde en medarbejder, der detaljeorienteret, struktureret, elsker at sætte flueben og har styr på sine ting. Du skal kunne trives med rutineopgaver og det er en fordel, hvis du har erfaring med ordrebehandling. Derudover skal du fungere som en back-up for os andre i ferieperioder, når vi er på kursus eller ved travlhed. Du skal altså være fleksibel og have indstillingen ”vi løfter i flok”. SÅ har du en drøm om at gå lidt ned i tid, så er muligheden her.

 

Hvem er vi

Tech forhandler instrumenter og rådgiver kunder i industrien om brugen af vores udstyr. Tech blev grundlagt af den nuværende ejer i 2005 og er siden vokset fra 1 medarbejder til 12 medarbejdere. Vi deler både lokaler og medarbejdere med vores 2 søstervirksomheder HH Instruments og TechD.

 

Vi tilbyder

En uformel omgangstone i en dynamisk virksomhed, hvor der er højt til loftet. Vores kerneværdi er, at glade og tilfredse medarbejdere, sikrer glade og tilfredse kunder.

 

Det praktiske

Din ugentlige arbejdstid er som udgangspunkt sat til 20 timer, . Vi ønsker ansættelse snarest, og du får løn efter kvalifikationer. Læs mere om os på tech.dk. Send dit CV og en præsentation af dig selv til Kim Andersen, kim@tech.dk  Spørgsmål eller andet kan stilles til Kim på 40700790

Få GRATIS rådgivning på +45 87 39 26 00 eller bliv ringet op
Indtast dit telefonnummer og bliv ringet op:
Scroll til toppen