Om Tech

Tech Instrumentering er en instrumenterings- og rådgivningsvirksomhed.

Geografisk er vi placeret i Højbjerg syd for Aarhus.

Virksomheden blev grundlagt af Maskinmester Kim Andersen i 2005. Kim har en baggrund som maskinmester fra 1996, og før det er han udlært maskinarbejder inden for fødevare industrien. Fra 1996-2005 var Kim ansat i 3 forskellige virksomheder, og beskæftigede sig med energi og proces optimering. Her blev grundlaget som applikations specialist grundlagt, det at kunne gennemskue en applikation, og optimerer den ved hjælp af online målinger.

Ønsket for Tech instrumentering var fra starten at blive en samarbejdspartner med kunderne, ikke bare en komponent leverandør.  Som det jo er, når man skal starte noget op fra bunden, så var det benhårdt arbejde, men flid, god kundeservice og passionen, har gjort at Tech Instrumentering i dag har mange faste kunder og opgaver, med alt lige fra spildevand – power – fødevare – farmaceutisk industri. Mange steder er Tech en fortrukken leverandør når det også indebærer applikations viden.

I dag er der 14 ansatte i virksomheden. Derudover har vi stort set altid 2-4 praktikanter fra maskinmesterskolen eller ingeniørstudiet ansat. De er både i 9 måneders praktikforløb, laver bachelor projekter, eller har studiearbejde hos os.

Få personlig gratis rådgivning

Tag en snak med en af vores specialister og få rådgivning om din opgave.
Det er 100% gratis og uforpligtende.

Ring til os på +45 87 39 26 00 eller indtast dit telefonnummer og bliv ringet op.

Få GRATIS rådgivning på +45 87 39 26 00 eller bliv ringet op
Indtast dit telefonnummer og bliv ringet op:
Scroll to Top