Biogas
Biogas – en vigtig del af den grønne omstilling

Vi har igennem årene opnået viden og erfaring med instrumentering til biogasanlæg. Vi leverer både til de små gårdanlæg, men er også leverandører til anlægsproducenterne.

Biogas anlæg desktop
Oversigt over udvalgte dele af biogasanlæg, hvor vi har leveret løsninger.
Biogas anlæg
Oversigt over udvalgte dele af biogasanlæg, hvor vi har leveret løsninger.

Tag kontakt til info@tech.dk, hvis du har brug for tilbud, rådgivning eller sparring til din opgave. Herunder ses nogle af de applikationer på biogasanlæg, som vi har leveret løsninger til.

Er du interesseret i at læse nærmere omkring produkterne, der er velegnede til de enkelte processor på et biogasanlæg, henviser vi til nedenstående procesbeskrivelser.

Nöding P139 niveaumåler

Reaktortank

I reaktortanken på biogasanlæg er det specielt vigtigt at overvåge væskeniveauet og temperaturen for at sikre optimale procesbetingelser.

RHE Transmitter

Substrattilførelse

Til måling af subtrattilførelse anbefaler vi RHM flowsensorer og transmittere fra Rheonik. RHM-serien byder på industrielle masseflowmetre, der kan bruges til beskidte og barske procesmedier.

Nöding P133 Niveaumåler

Kondensatbrønd

Til niveaumåling i kondensatbrønde er leverer vi både nedhængte niveausensorer samt niveauvipper. Det er simple, men funktionelle og pålidelige løsninger.

Differenstryktransmitter ATEX

Lagertank

Ved lagertanken i et biogasanlæg er driftssikre, ATEX-certificerede sensorer en nødvendighed. Til tryk- og niveaumåling har vi god erfaring med APR-2000 ALW sensoren.

PEM 1000 magnetisk flowmåler

Modtagertank

For modtagertanke på biogasanlæg har vi oplevet efterspørgsel efter flowmåling på gylle. Hertil er den magnetiske flowmåler PEM-1000 fra Aplisens en pålidelig flowmåler med ingen bevægelige dele.

Sierra QuadraTherm 640i flowmåler

Opgraderingsanlæg

Ved opgraderingsanlægget er det relevant at måle flowraterne for biogassen samt den opgraderede gas. Hertil anbefaler vi QUadraTherm 640i.

Sierra QuadraTherm 640i flowmåler

Oxygentank

Til oxygentanke på biogasanlæg er massestrømsmålere robuste og brugervenlige løsninger, der kan måle oxygenflow med høj nøjagtighed. Ved denne type opgaver er SmartTrak 100 fra Sierra ofte den helt rigtige flowmåler.

Få GRATIS rådgivning på +45 87 39 26 00 eller bliv ringet op
Indtast dit telefonnummer og bliv ringet op:
Scroll to Top