Hos Tech forhandler vi infrarøde sensorer fra Edit Laser. Det infrarøde måleprincip åbner op for muligheden for kontinuert, on-line måling af tørstof-, fedt- og proteinindhold i en lang række fødevarer og andre medier.
Det er en nøjagtig og driftssikker løsning med mange års levetid. Du kan forvente en særdeles høj Return of Investment, når information af sensoren anvendes til procesoptimering. Kontakt os gerne for en gratis, uforpligtende snak om, hvordan on-line infrarødmåling kan gavne din proces.
Produktoversigt
- Måling af tørstof-, fedt- og proteinindhold
- Kompatibel med en lang række fødevarer og andre materialer
- On-line, kontinuert måling uden kontakt med mediet
- Kan måle på flere komponenter (f.eks. fugt og proteinindhold) på samme tid
- Høj nøjagtighed & bredt måleområde
- Lav vedligeholdelse og lang levetid
- Høj sporbarhed
- Kan tilsluttes display eller PLC
- Erstatter de fleste tidskrævende laboratorieanalyser
Anvendelser
- Fødevareindustrien: NIR sensorerne bliver flittigt anvendt i fødevareindustrien. Eksempler på fødevarer inkluderer kød, chips, pasta, dyrefoder, ost, kakaobønner, kaffebønner, olie og mælkepulver. I disse produkter kan der måles indhold af protein, fedt, tørstof, råprotein og kollagen. Desuden kan op til to komponenter kombineres, så det f.eks. er muligt at måle fugt- og proteinindhold i dyrefoder med samme sensor på samme tid.
- Byggematerialer: I produktionen af materialer som f.eks. ler, cement, kalk eller PVC-plast kan fugtindholdet monitoreres kontinuert via de infrarøde sensorer.
- Diverse: NIR sensorerne bliver også anvendt som en fugtighedsmåler i produktionen af papir, pap, savsmuld, flis, kompost, slam og meget mere. Det er en påvist målemetode, der har et meget bredt spektrum af applikationsmuligheder.